<div style='color: #000;'>Voedselbank Voorschoten</div><div style='color: #d9782d;'>deelt wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>30 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>Onze vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>stellen wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>pakketten samen</div> <div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div>

Zaterdag 21 september: Inzamelactie voor de voedselbank bij Albert Heijn

De Voedselbank Voorschoten organiseert op zaterdag 21 september 2019 tussen 9 en 17 uur een voedselinzamelactie bij (en in samenwerking met) supermarkt Albert Heijn in Voorschoten, volgens een inmiddels wel bekend en beproefd concept. Klanten van Albert Heijn krijgen bij binnenkomst een lijstje van producten waaraan de Voedselbank op dit moment dringend behoefte heeft, met het verzoek om één of enkele van deze producten extra te kopen en vervolgens af te geven bij de vrijwilligers van de Voedselbank, waarna deze producten rechtstreeks bij het magazijn van de Voedselbank Voorschoten worden afgeleverd.

Parkeren bij Albert Heijn kan in de ondergrondse parkeerplaats en is de eerste twee uur gratis (vergeet niet van de parkeerschijf gebruik te maken).

De Voedselbank Voorschoten is voor het verzorgen van de wekelijks uit te delen pakketten voor een belangrijk deel afhankelijk van deze inzamelacties en doet dan ook opnieuw een beroep op het winkelend publiek om aan deze actie mee te doen. Vele tientallen mensen in Voorschoten zijn grotendeels afhankelijk van deze pakketten.

Wij hebben uw hulp hard nodig om onze cliënten te kunnen blijven helpen! Mocht u zaterdag 21 september verhinderd zijn dan is het is ook mogelijk geld te doneren op bankrekening NL71RABO0126642850: hiervan kopen wij voor onze cliënten verse producten, zoals groenten en fruit, maar bijv. ook kaas en eieren voor in de kratten.

Tevens kunt u houdbare artikelen (en overigens ook kleding) afgeven bij de Voedselbank. Onze openingstijden daarvoor: elke donderdag tussen 9.15 – 12.00 en tussen 13.00-14.00 uur op de Zwaluwweg 4a (achter het oude politiebureau), of op afspraak.

Nieuwe vrijwilligers

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe vrijwilligers voor het inpakken van de voedselkratten, kledinghoek en dergelijke. De meeste werkzaamheden worden verricht op donderdag tussen 13.00 – 16.00 uur.

Voor informatie kunt u een mailtje sturen naar voedselbankvoorschoten@gmail.com.

Ook kunt u bellen met het algemene telefoonnummer van de Voedselbank: 06 111 77 400.

Alvast veel dank voor uw welwillende medewerking.

Deel dit nieuws