<div style='color: #000;'>Voedselbank Voorschoten</div><div style='color: #d9782d;'>deelt wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>30 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>Onze vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>stellen wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>pakketten samen</div> <div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div>

Zaterdag 21 april 2019: Inzamelactie bij Hoogvliet

Zaterdag 21 april 2019 bij Hoogvliet: inzamelactie voor Voedselbank Voorschoten

Aanstaande zaterdag, 21 april, vindt er tussen 9 en 17 uur een voedselinzamelactie plaats bij de supermarkt Hoogvliet in Voorschoten, waarbij leerlingen van de BSN (de Britse school in Voorschoten) vrijwilligerswerk voor de Voedselbank zullen uitvoeren. Klanten van Hoogvliet zal worden gevraagd om één of enkele producten waaraan de Voedselbank behoefte heeft af te rekenen en vervolgens af te geven bij de vrijwilligers, waarna deze producten rechtstreeks naar de Voedselbank Voorschoten worden vervoerd.

Nieuw is deze keer de mogelijkheid om voor een vaste prijs (€ 4,99) een voorverpakte doos te kopen (“de Gulle Doos”) met producten die op het lijstje van de voedselbank voorkomen. Dit bespaart de gulle gever tijd en moeite omdat men dan niet meer in de schappen hoeft te zoeken naar producten van het lijstje.

De Voedselbank Voorschoten is voor het verzorgen van de wekelijks uit te delen pakketten vooral afhankelijk van deze inzamelacties en doet dan ook een beroep op het winkelend publiek om aan deze actie mee te doen. Vele tientallen mensen in Voorschoten zijn grotendeels afhankelijk van deze pakketten.

 

 

Deel dit nieuws