<div style='color: #000;'>Voedselbank Voorschoten</div><div style='color: #d9782d;'>deelt wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>30 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>Onze vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>stellen wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>pakketten samen</div> <div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div>

Zaterdag 15 september: voedselinzamelactie bij DIRK in Voorschoten

De Voedselbank Voorschoten organiseert op zaterdag 15 september tussen 9 en 17 uur een voedselinzamelactie bij supermarkt DIRK in Voorschoten, volgens een inmiddels wel bekend en beproefd concept. Klanten van DIRK krijgen bij binnenkomst een lijstje van producten waaraan de Voedselbank op dit moment dringend behoefte heeft, met het verzoek om één of enkele van deze producten extra te kopen en vervolgens af te geven bij de vrijwilligers van de Voedselbank, waarna deze producten rechtstreeks naar de Voedselbank Voorschoten worden vervoerd.

Parkeren bij DIRK kan in de ondergrondse parkeerplaats (ingang naast de Hema op de Koningin Julianalaan) en is de eerste twee uur gratis.

De Voedselbank Voorschoten is voor het verzorgen van de wekelijks uit te delen pakketten voor een belangrijk deel afhankelijk van deze inzamelacties en doet dan ook opnieuw een beroep op het winkelend publiek om aan deze actie mee te doen. Vele tientallen mensen in Voorschoten zijn grotendeels afhankelijk van deze pakketten.

Wij hebben uw hulp hard nodig om onze cliënten te kunnen blijven helpen! Mocht u zaterdag 15 september verhinderd zijn dan is het is ook mogelijk geld te doneren op bankrekening NL71RABO0126642850: hiervan kopen wij voor onze cliënten verse producten, zoals groenten en fruit, maar bijv. ook kaas en eieren voor in de kratten.

Tevens kunt u houdbare artikelen afgeven bij de Voedselbank. Vanaf 1 oktober zijn de openingstijden daarvoor: elke donderdag tussen 9.15 – 14.00 uur op de Zwaluwweg 4a (achter het oude politiebureau), of op afspraak.

Nieuwe vrijwilligers

Ook kunnen wij momenteel weer enkele nieuwe vrijwilligers gebruiken voor het inpakken van de voedselkratten, kledinghoek en dergelijke. De meeste werkzaamheden worden verricht op donderdag tussen 13.00 – 16.00 uur.

Voor informatie kunt U bellen naar 06-111 77 400 of  een mailtje sturen naar voedselbankvoorschoten@gmail.com.

Deel dit nieuws