<div style='color: #000;'>Voedselbank Voorschoten</div><div style='color: #d9782d;'>deelt wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>30 pakketten uit</div> <div style='color: #000;'>Minder dan 0,5 % van verspild voedsel</div><div style='color: #d9782d;'>bereikt ons</div> <a href='http://voedselbankennederland.nl/nl/voedselveiligheid.html'><div style='color: #000;'>Voedselveiligheid</div><div style='color: #d9782d;'>speerpunt</div><div style='color: #d9782d;'>in strategie</div></a> <div style='color: #000;'>Ambassadeur René Froger</div><div style='color: #d9782d;'>helpt in strijd tegen armoede</div> <div style='color: #000;'>Onze vrijwilligers</div><div style='color: #d9782d;'>stellen wekelijks</div><div style='color: #d9782d;'>pakketten samen</div> <div style='color: #000;'>Postcode Loterij steunt </div><div style='color: #d9782d;'>de voedselbanken</div>

Algemeen Bestuurslid (m/v)

De stichting is op zoek naar een Algemeen Bestuurslid. Dit bestuurslid neemt uiteraard deel aan de bestuursvergaderingen en is als zodanig medeverantwoordelijk voor het beleid. Hij/zij kan desgewenst ook Secretaris van het Bestuur worden (vnl. het agenderen en notuleren van de bestuursvergaderingen (ca. 6 x per jaar). Ook zal hij/zij in voorkomende gevallen samen met een ander bestuurslid intake-gesprekken voeren met potentiële nieuwe cliënten van de VB, e.e.a. volgens de normen van de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. Daarnaast wordt het zeer op prijs gesteld als hij/zij regelmatig "meedraait" met de rest van het ca. 15-koppige team, dat voor een dertigtal huishoudens in Voorschoten een wekelijks voedselpakket samenstelt. Geschat aantal uren per week: 3 à 4, voornamelijk op donderdagmiddag.

Mocht u interesse hebben in één van deze vrijwilligersfuncties bij de voedselbank, neemt u dan contact op met de Voedselbank: voedselbankvoorschoten@gmail.com. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.
U kunt ons ook bellen: 06 111 77 400.

Floris van Gulick
Voorzitter